A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dobble Kids játék – Junior kártyajáték

Ár:
4.490 Ft
Cikkszám: 2364
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 45
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.

Megérkezett az óriási sikernek örvendő Dobble Kids – a Dobble játék junior változata kisebbeknek! Igazi szórakoztató, pörgős, megfigyelési készséget fejlesztő játék! Keresd meg a Te kártyádon melyik állat ugyanaz!
Ajánlott: 4 éves kortól

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Dobble Kids a nagysikerű Dobble játék kisebbeknek (középső csoporttól) szóló változata. A kártyajáték 30 kártyát tartalmaz, mely mindegyikén 6 állatka látható. A kártyákon összesen 30 féle állatra bukkanhatunk, így a játék lehetőséget biztosít az állatok jellemzőinek átbeszélésre, illetve az állatok megismerésére, az állatnevek memorizálására is.         

A játékban a Dobble játékhoz hasonlóan minden kártyát úgy állítottak össze, hogy bármely 2 lapkát kiválasztva egy és csak egy állat az azonos. Vajon ki találja meg elsőként? A játékot több változatban is játszhatjuk.

  • 2 lapot felfordítunk, az szerzi meg a kártyát, aki elsőként megmondja, mutatja, hogy mely állat szerepel mindegyiken
  • Mindenkinek van 5 kártyája, a középre feltett kártyára az teheti fel a saját legfelső, látható kártyáját, aki előbb észreveszi, hogy melyik állat egyezik
  • Ugyanez a játék, csak úgy kezdjük, hogy mindenkinek egy kártyája van, és középen van az összes többi toronyban. Az veheti el a legfelső kártyát, aki észreveszi az egyezőséget
  • Memóriajátékként: Felfordítjuk az egyik korongot, a gyerekek megfigyelhetik 30 másodpercig, majd lefordítva ki tudja felsorolni milyen állatok voltak a képen? A győztesé lehet a kártya.... és így tovább
  • Ugyanígy memóriajátékként, de a folytatásban a következő kártyákat az kapja meg, aki azt az 1 állatnevet mondja meg, amely az előbb megszerzett kártyán is szerepelt. (Ez nehéz feladat!)

 

 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
Jelleg Gyors reakcióra és pontos megfigyelésre építő kártyajáték
Fejleszti megfigyelő képességet,memóriát, koncentrációt, probléma megoldó képességet, rugalmas gondolkodást, kombinációs készséget, reakció készséget, ábra olvasást, azonosságok és különbségek megfigyelését, szín- és formafelismerést, logikai asszociációt

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középső csoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Asmodee Dobble Kids játék – Junior kártyajáték” névvel megtalálható kártyajáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: megfigyelőkészséget fejlesztő játék, versenyzős játékok, gyermekjátékok, versenyzős játék, kártya játékok, képességfejlesztő játék, játékok, megfigyelő játék, kártyajátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: megfigyelő játékok, játék, játékkártyák, készségfejlesztő játékok, játékkártya, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, kártya játék. A fenti kártyajáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték termékadatlapja között lehet válogatni. A megfigyelést fejlesztő játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 89 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.