A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aljas 7-es – Vidám reakciókészség-fejlesztő partijáték

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 3699
Gyártó: Drei Hasen
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 19.

Fergeteges reakció-készségfejlesztő partijáték a Drei Hasen-től, csakis azoknak, akik azt hiszik, hogy tudnak 7-ig számolni! Garantáltan kilyukad az oldalad a röhögéstől! Itt az Aljas 7-es!

A játék története:
Egy törzskocsmában 7 gengszter játszik a zsákmányért. Közben mindenfélét csinálnak, pisztollyal zsonglőrködnek, telefonálnak, számolnak, vagy éppen elnémulnak. Aki gyorsan kapcsol és jól átlátja a szitut, és a megfelelő időben szól, ő a nyerő!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Aljas 7-es - a gyors döntések játéka, számolj, figyelj, reagálj!

Játék menete: az első játékos felcsap az asztal közepére egy kártyát és ezzel elkezdi a számolást (a kártyán látható gengszertől függően kimondja az 1-est, vagy hümmög-hisz a telefonba beszél csak, vagy néma marad, ha pisztolyt fognak a fejéhez és csak gondol az 1-re,  vagy kettő gengszteres kártya esetén 1-2-tőt mond, hümmög.) Ezután a következő játékos is felcsapja a kártyáját és folytatja a számolást a szabálynak megfelelően, egészen 7-ig. Figyelj! 7-től visszafele számolunk!  Aki rossz számot mond, rosszkor szólal meg, annak magához kell vennie az összes addig lerakott lapot középről, majd újra indul a számolás elölről, az egyes számtól. 

 Figyelem!A gengszterek telefonos és pisztolyos kártyái is beleszámítanak a számolásba! Ez azt jelenti, hogy eggyel felfelé, illetve lefelé mindig továbbszámolunk.
Fel vagy készülve az ennél is aljasabb szabályokra?

Példa:

Az A játékos letesz egy gengsztert, azt mondja:  1  
B játékos  letesz egy telefonáló gengsztert és  hümmög egyet   (2)  (de a kettőre gondol)  
C játékos  letesz egy gengsztert, azt mondja:   3  
D játékos letesz egy  pisztolyos kártyát és   csendben marad   (4)  (de a négyre gondol)
Az játékos letesz egy  dupla gengszterkártyát, és azt mondja:  (5,6)  
B játékos az előző dupla gengszterkártya miatt  kimarad (x)  !
játékos letesz egy   gengsztert, azt mondja:  7  
D játékos  letesz egy telefonáló gengsztert és  hümmög egyet   (6)  (de a hatra gondol)  
Az A játékos letesz egy  dupla-telefonos kártyát, és  kétszer hümmög :  (5-4)  
B játékos a dupla gengszterkártya miatt   kimarad  (x)   ,
C játékos  letesz egy gengsztert, és azt mondja:  3

 és így tovább, amíg valaki el nem hibázik egyet...   

Aki hibázik, vagy több mint 3 másodpercig töpreng, annak az összes, addig az asztalra letett lapot fel kell vennie, és a paklija alá kell helyeznie. Az a játékos kezdi a következő kört, aki elhibázta a kört.
Mik a hibák?
rossz szám; rossz hang; rossz szó; túl hosszas töprengés; ha mégis teszel, miközben ki kell maradnod (dupla gengszterek után) 

Részletesen olvashatod a játékszabályt itt!
Játékosok száma 2-5 fő
Ajánlott életkor: 6 éves kortól
Játékidő: 10-15 perc.

 

 
 


 

Gyártó Drei Hasen
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 2-6 játékos
8 éves kortól
Jelleg vidám partijáték
Fejleszti gyorsaság, reakciókészség, figyelem megtartása, sorkövetés

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 11.
Gyorsan megtanulható , egyszerű de még is nagyon szórakoztató játék. Partijátéknak kitűnő, ajánlom gyerektől felnőttig mindenkinek.

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az iskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 8 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Aljas 7-es – Vidám reakciókészség-fejlesztő partijáték” terméknévvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: partyjátékok, gyermekjátékok, társasjátékok, party játékok, buli játékok, társas játékok, buli játék, társasjátékok családoknak, társas. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, társasjáték családoknak, party játék, gyerekjátékok, családi társasjátékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, családi játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Logikai társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 701 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.