Erdei kirándulás - Hurrá nyaralunk! társasjáték

Raktáron

Erdei kirándulás - Hurrá nyaralunk! társasjáték óvodásoknak Bogyóval és Babócával. A társasjáték mindkét címmel forgalomba került, ugyanazt a játékot jelenti.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
4 860 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 486 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak a középsős ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webshopunkban „Erdei kirándulás - Hurrá nyaralunk! társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: játékok, készségfejlesztő játék, rajzfilmfigurás játékok, bogyó és babóca játék, képességfejlesztő játékok, játék, társas, mesefigurás játékok, készségfejlesztő játékok, óvodás társasjáték, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: ovis társasjátékok, rajzfilmfigurás játék, gyerek társasjáték, óvodás társasjátékok, társasjátékok, ovis társas, társasjáték gyerekeknek, ovis társasok, rajzfilmes játék, gyermekjáték, gyerekjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” termékkategóriában és a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték tekinthető meg. Az ovis társasjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 366 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Erdei_kirandulas_Hurra_nyaralunk_tarsasjatek
Erdei kirándulás - Hurrá nyaralunk! társasjáték
4 860 Ft