Méhecske hegyező, kétlyukú, tartályos, MAPED "Croc Croc", Méhecsk

Előrendelhető
  • Croc Croc méhecskés, kétlyukú, tartályos hegyező . Négy különböző mérethez.
  • Mókás és ötletes kialakítású, a méhecske csápjainak köszönhetően 4 féle méretű ceruza kihegyezésére alkalmas a hegyező.

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.31
2 230 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 223 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Méhecske hegyező, kétlyukú, tartályos, MAPED "Croc Croc", Méhecske” elnevezéssel megtalálható ceruzahegyező adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: írószerek, papír-írószer. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő írószerek megtalálásában, például a következőek lehetnek: hegyező, iskolai kellékek, ceruzahegyezők. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Maped” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló ceruzahegyező tekinthető meg. A ceruzahegyező kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 30 különféle írószer között válogathatnak az írószereket kereső látogatók.

hegyezo-ketlyuku-tartalyos-maped-croc-croc-mehecske
Méhecske hegyező, kétlyukú, tartályos, MAPED "Croc Croc", Méhecsk
2 230 Ft