A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Harangjáték

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
5.860 Ft

HABA - Harangjáték

24 hónapos kortól a gyermekek már nekiállnak felfedezni a körülöttünk lévő világot. Mindenki és minden érdekli őket. Azonnal megfognak, megrágnak és kipróbálnak mindent. Ezzel a harangjátékkal gyerekjáték a zene megismerése és megszerettetése, csak győzzék türelemmel a szomszédok is :).

 

 

Cikkszám: 10438
Gyártó: Haba
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 59
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. október 22.

Játék bemutatása

HABA Harangjáték

Ezzel a harangjátékkal gyerekjáték a zene megismerése és megszerettetése. Továbbá még egy nagyon fontos dolgot tudunk vele már kis korban is mérni, a hallását. Hallásvizsgálat otthon játszva. Nehéz megfelelően elsajátítani az anyanyelvünket, ha pontatlan a hallásunk. Ilyenkor nem tudjuk kijavítani a saját hibáinkat, a helyes hangra kicserélni a rosszat. „Az, hogy mások beszédét tisztán halljuk, valójában egy bonyolult folyamat végeredménye, ám ennek első lépése, hogy megfelelően érzékeljük a környezetünkből érkező hangokat. A hallásfejlesztő játékok ebben nyújtanak segítséget.” A hallásfejlesztés módszerei aktív zenei cselekvésre épülnek, így hangszerek használatával, énekléssel tudjuk ezt a képességet erősíteni. A hallásfejlesztés módszerei közé tartozik a magas és mély hang érzékeltetése, a halk és hangos között különbség, a hangszínfelismerés és a belső hallás fejlesztése is. A játszva tanulást nem lehet elég korán kezdeni, otthoni környezetben a legegyszerűbb a hangot adó dolgokat megismerni, vagyis az a cél, hogy a gyermek felismerje az egyes tárgyak hangját. Erre is kiválóan jó ez a játék. Mindegyik harang egy kicsit másképpen szól, így már tudunk vele úgy játszani, hogy csukja be a szemét és mondja meg melyik harang szól.

Gyártó Haba
Mely kategória? Hangszerek
Mely korosztály? 1 - 3 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 1
Jelleg hangszer
Fejleszti hallás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>