A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Harangjáték

Ár:
5.860 Ft
Cikkszám: 10438
Gyártó: Haba
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 59
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. december 11.

HABA - Harangjáték

24 hónapos kortól a gyermekek már nekiállnak felfedezni a körülöttünk lévő világot. Mindenki és minden érdekli őket. Azonnal megfognak, megrágnak és kipróbálnak mindent. Ezzel a harangjátékkal gyerekjáték a zene megismerése és megszerettetése, csak győzzék türelemmel a szomszédok is :).

 

 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

HABA Harangjáték

Ezzel a harangjátékkal gyerekjáték a zene megismerése és megszerettetése. Továbbá még egy nagyon fontos dolgot tudunk vele már kis korban is mérni, a hallását. Hallásvizsgálat otthon játszva. Nehéz megfelelően elsajátítani az anyanyelvünket, ha pontatlan a hallásunk. Ilyenkor nem tudjuk kijavítani a saját hibáinkat, a helyes hangra kicserélni a rosszat. „Az, hogy mások beszédét tisztán halljuk, valójában egy bonyolult folyamat végeredménye, ám ennek első lépése, hogy megfelelően érzékeljük a környezetünkből érkező hangokat. A hallásfejlesztő játékok ebben nyújtanak segítséget.” A hallásfejlesztés módszerei aktív zenei cselekvésre épülnek, így hangszerek használatával, énekléssel tudjuk ezt a képességet erősíteni. A hallásfejlesztés módszerei közé tartozik a magas és mély hang érzékeltetése, a halk és hangos között különbség, a hangszínfelismerés és a belső hallás fejlesztése is. A játszva tanulást nem lehet elég korán kezdeni, otthoni környezetben a legegyszerűbb a hangot adó dolgokat megismerni, vagyis az a cél, hogy a gyermek felismerje az egyes tárgyak hangját. Erre is kiválóan jó ez a játék. Mindegyik harang egy kicsit másképpen szól, így már tudunk vele úgy játszani, hogy csukja be a szemét és mondja meg melyik harang szól.

Gyártó Haba
Játékosok száma 1
Jelleg hangszer
Fejleszti hallás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a bölcsődések kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ovisoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Harangjáték” elnevezéssel listázott készségfejlesztő játék adatlapjára általában a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Újdonságok” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. A készségfejlesztő játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 176 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.