A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Oroszlán

Youtube videók

Ár:
460 Ft
Cikkszám: 2294
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Oroszlán

A termék mérete: 15 x 11 cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 


 

 

Gyártó Hama

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Oroszlán” névvel megtalálható kreatív játék adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: kreativitást fejlesztő játékok, kreatív játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, képalkotó játékok, játék, képkészítő játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: képkészítő készletek, képességfejlesztő játék, alkotó játékok, vasalható gyöngyök, vasalható gyöngy készlet, képkirakó játékok, képkészítő játék, gyerekjátékok. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet válogatni. A képalkotó játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 368 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Oroszlán termékkel egyszerre legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Krokodil » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Ló » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Delfin.