A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Béka

Youtube videók

Ár:
410 Ft
Cikkszám: 2283
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 5
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.

Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz - Béka

A termék mérete 12 cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Midi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 5-6 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 


 

 

Fejleszti Finommotorikát
Gyártó Hama
Jelleg Kreatívjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 7 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Béka” terméknévvel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: képkészítő játékok, vasalható gyöngy készletek, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, játékok, alkotó játékok, vasalható gyöngyök, képességfejlesztő játék, játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: alkotó játék, képkészítő készlet, képalkotó játékok, képkészítő készletek, vasalható gyöngy készlet, kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

A Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Béka termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Nyúl • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mackó • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Delfin • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Krokodil • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica • Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Oroszlán.