A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz - Kacsa

Youtube videók

Ár:
590 Ft
Cikkszám: 2480
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 6
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. február 01.

Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz - Kacsa
A termék mérete 19 x 18 cm
Anyaga: műanyag
Az alaplap csak Maxi Gyönggyel használható, amelyet elsősorban 3-4 éves gyerekeknek ajánlunk, szem-kéz koordináció és finommotorika fejlesztésére kiváló. Vasalás nélkül többször is kirakhatjuk. Vasalás után örök darab készül belőle.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Hama egy esztétikus gyöngykollekcióval foglalkozó finommotorikát fejlesztő márka A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Az ár az 1 db alaplapra vonatkozik. A Hama gyöngyök külön megvásárolhatók webáruházunkban.

 

 

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!! 
 

 

Gyártó Hama

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz – Kacsa” elnevezéssel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: kreativitást fejlesztő játék, játék, kreativitást fejlesztő játékok, képalkotó játékok, képkirakó játékok, vasalható gyöngy készletek, gyermekjátékok, alkotó játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, képkészítő készletek, játékok, gyerekjátékok, vasalható gyöngy készlet, készségfejlesztő játékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” termékkategóriában illetve a „Márkák” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A képalkotó játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 368 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

A Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz – Kacsa termék mellett leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz – Kutya » Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz – Pillangó » Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz – Dínó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica » Hama vasalható gyöngy – 500 db-os vegyes élénk színek Maxi » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Virág » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Kutya » Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz – Mackó » Hama Alaplap Maxi Gyöngyhöz – Elefánt » Hama Alaplap maxi gyöngyhöz – Kislányt formázó alaplap.