A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HAMA 8150 Hama Talpak - Maxi vasalható figurákhoz

Ár:
1.390 Ft
Cikkszám: 2336
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 14
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!!  

Fejleszti Finommotorikát
Gyártó Hama
Jelleg Kreatívjáték
Jelleg finommotorikát fejlesztő gyönygykirakó
Fejleszti finommotorikát, szem-kézkoordinációt, észlelést, kreativitást, vizuális figyelmet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „HAMA 8150 Hama Talpak - Maxi vasalható figurákhoz” elnevezéssel megtalálható kreatív játék adatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: gyerekjátékok, képkészítő játék, képességfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, képkészítő játékok, gyermekjátékok, képkészítő készlet, vasalható gyöngy készletek. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, vasalható gyöngy készlet, játék, játékok, készségfejlesztő játék, kreatív játékok, kreativitást fejlesztő játék. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Építőjátékok > Egyéb építőjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.