Gyerek Locsolókanna - Narancssárga színben

Nincs raktáron

Locsolókannák vidám színekben, hogy akár a legkisebbek is hamar kedvet érezzenek a kerti munkálatokhoz. Űrtartalom: 1,5 liter


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 810 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 481 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éveseknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Gyerek Locsolókanna - Narancssárga színben” névvel megtalálható kültéri játék oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: kerti játék, játék kerti szerszámok, udvari játékok, kültéri játékok, udvari játék, játék kertiszerszám. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában illetve a „Márkák > Garden Kids” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló kültéri játék tekinthető meg. A játék kerti szerszám kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 36 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.