A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fűzhető gombok – Miniland fejlesztő játék

Ár:
3.290 Ft
Cikkszám: 13890
Gyártó: Miniland
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 33
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 02.

A Miniland Educational program egyik legfontosabb részét képezik azok a játékok, amelyek a "layout games" csoportba tartoznak.
Ebben a játékban a nem látó kisgyermekek is segítséget kapnak, mivel a gombokon a Braille-írással fel vannak írva a gomb értékei.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Ezek a játék-variációk a különböző pszichomotoros folyamatok fejlesztését segítik: a vizuo-motoros koordináció a forma- és méretfelismerés a színismeret.
Ezzel alapozódik meg a gyermek figyelem- és koncentráló készsége, a későbbi írás-olvasási készség, a matematikai készség, a megértés, a logika fejlődése.

A készlet tartalma: 40 db alkatrész 12 db feladatkártya Hozzárendelt értékként a Miniland minőséget és biztonságot ad a játékokhoz.

Az egyes elemek gondos kompozíciójának köszönhetően a játékok sokféleképpen használhatók, egyszerre több gyermek is játszhat velük.

Gyártó Miniland

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Fűzhető gombok – Miniland fejlesztő játék” terméknévvel listázott készségfejlesztő játék adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: fűzögetős játékok, fejlesztő játékok, óvodai fejlesztő eszköz, fejlesztő játék, gyermekjátékok, gyerekjátékok, finommotorika fejlesztő játékok, óvodai eszközök. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: finommotorikát fejlesztő játék, fűzős játékok, fűzögetős játék, finommotorikát fejlesztő játékok, játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, fűzőcskés játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. Az óvodai eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 498 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.