Folyékony homokóra készlet - Eduplay

Nincs raktáron

Ha megfordítja a homokóra alakú tokot, az idő az aljára süllyedő cseppek formájában telik el.
A két taszító folyadék cseréje buborékok emelkedését idézi elő - lenyűgöző látvány, ez nyugtató hatással van a gyerekekre.
Különleges homokóra, ami jól mutat az irodai asztalon, kiváló meglepetés ajándék ha csak valami apróságot szeretnénk. 

A lefolyási ideje: 1 perc


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 390 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a felsős gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 9 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a gyereklámpák és gyerekholmik találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.


Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Folyékony homokóra készlet - Eduplay” terméknévvel megtalálható gyereklámpa adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: gyerekholmik, gyermekholmi, gyereklámpák. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekholmik megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyermeklámpa, gyermeklámpák, gyerek lámpa. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Könyvek” termékkategóriában,továbbá a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló gyereklámpa adatlapja között lehet válogatni. A gyereklámpa címkére kattintva például több mint 37 különféle gyerekholmi között választhatnak a hasznos és szép gyermekholmikat kereső érdeklődők, szülők vagy nagyszülők.


Vásárlóink a Folyékony homokóra készlet - Eduplay termékkel együtt legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: • Ország-város, betű-téma – Granna társasjáték • Oops Csuklócsörgő – Pic • Kiskacsák – fürdőjáték • Német korong • Elbűvölő Magyarország kvízjáték- 6 témakörben • Music – Flexilight  – Könyvjelző lámpa • Flamingo- Flexilight – Könyvjelző lámpa.