Fészekhinta 110 cm - Kék színben - Wonderland

Raktáron

A Wonderland fészekhinta amivel ülve is lehet hintázni, de fekve is lehet ringatózni, leginkább a vasárnapi ebéd után. Akár több gyerek is elfér rajta, de a fészekhinta maximum terhelhetősége 150 kg.
Kényelmes fészekhinta az egész család számára! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
22 040 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 204 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek az óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3-4 éveseknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Fészekhinta 110 cm - Kék színben - Wonderland” elnevezéssel megtalálható babajáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: bébi játékok, gyerek játék, játék, mogásfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, hinta. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: bébijáték, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék, játék, szobai gyerekjárgyányok, beltéri gyerekjárgányok, szobai gyerekjárgány, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, szobai gyerekjármű. A fenti termék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában illetve a „Márkák > Wonderland” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló babajáték között lehet böngészni. A babajáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 461 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

feszekhinta-110-cm-kek-szinben-wonderland
Fészekhinta 110 cm - Kék színben - Wonderland
22 040 Ft