A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Feladatgyűjtemény - Elek merre keresselek? -Bosnyák Viktória

Ár:
1.700 Ft
Cikkszám: 10819
Gyártó: Móra
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 17
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. január 29.

A történet önmagában is ideális összeállítás a földrajzi nevek és intézménynevek gyakorlásához. Ez a feladatgyűjtemény pedig a meseregény otthoni vagy tanórai feldolgozásaként már az olvasástechnikai, a szövegértési, valamint a nyelvtani készségfejlesztésben játszik fontos szerepet. A meseregény felépítéséhez igazodva valamennyi fejezetéhez azonos koncepció szerint összeállított feladatsor tartozik. A feladatok egymás utáni megoldása során könnyebbé válik a tájékozódás a szövegekben, így fokozatosan fejlődik a szövegértési képesség.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Feladatgyűjtemény - Elek merre keresselek? -Bosnyák Viktória

Gyártó Móra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak https://www.jatekliget.hu/jatekkategoriak/karacsony-nepszeru-jatekok-ajandekba/karacsony-ajandek-otletek-iskolasoknak legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 6 éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a mesekönyvek és gyerekkönyvek kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Feladatgyűjtemény - Elek merre keresselek? -Bosnyák Viktória” névvel listázott mesekönyv oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: gyermek könyvek, meséskönyv, gyerek könyv, gyermek könyv. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekkönyvek kiválasztásában, például a következők lehetnek: meséskönyvek, gyermekkönyv, gyerekkönyvek, gyerek könyvek. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Foglalkoztatók, szakkönyvek” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Újdonságok” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló mesekönyv termékadatlapja között lehet böngészni. A mesekönyv kulcsszóra kattintva például több mint 121 különféle gyerekkönyv között böngészhetnek az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi könyveket kereső szülők vagy nagyszülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező látogatók.

Termék címkék: gyerekkönyv, mesekönyv