A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Béka Futam - Fast & Frog - Janod ügyességi játék

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
3.170 Ft

Béka Futam - Fast & Frog ügyességi játék a Janod gyártótól. Ebben a játékban, a rejtély a tónál kezdődik. A liliomutak lesznek a békák segítségére, hogy minél gyorsabban átjussanak a rejtett tavon.
Az egyszerű játék szabályai a legkisebbek számára is könnyen elsajátíthatóak, az izgalmas játékban pedig bárki nyerhet!  Melyik béka lesz a leggyorsabb? Aki először beér, az lesz a győztes. 

Cikkszám: 8807
Gyártó: Janod
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 32
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. november 15.

Játék bemutatása

A játék tartalmaz egy 4 darab karton puzzle, 8 fa béka versenyzőt, 2 kockát és a játékszabályt.
A játékban a békákat egyik lapulevélről a másikra át kell mozgatni, a dobókockák segítségével. A kétszemélyes játékban a békahadak szembe masíroznak egymással. Dobj a kockáddal és döntsd el, hogy melyik kisbékával haladsz előre. Ha az ellenfeled békájával egymás mellé kerültök, párbajra kerül sor. Amelyikőtök nagyobbat dob a dobókockával, az haladhat tovább. Az nyer, aki a liliomúton minden brekusszal átér a másik oldalra.

A Francia Janod márka játékai hosszúéves hagyományokkal rendelkeznek, emellett modern technológiával készültek és megfelelnek a mai gyerekek és szülők elvárásainak. Minden Janod játék bizonyos oktató jelleggel bír, mivel befolyásolják a gyermek optimális fejlődését. Pozitív hatással vannak a gyerekek mentális és fizikai fejlődésére. A játékkal való manipuláció közben fejlődik a gyermek finom motorikája és tapintási érzékenysége. 

A Janod társaság francia dizájnjaival minőségi játékokkal gazdagítja a piacot, melyek egyrészt játékosak, másrészt intelligenciafejlesztő játékok. A Janod gyerekjátékok megfelelnek a szigorú követelményeknek és előírásoknak, így biztos lehet benne, hogy gyermekei teljesen biztonságos légkörben játszanak és szórakoznak. Maximális biztonságon kívül a Janod játékokat vonzó kivitel is jellemzi, örömet és vidámságot szerezve ezzel a gyerekeknek világszerte. A Janod márka minőségét nemzetközi díjak is bizonyítják: PAL Awards és arany fokozat a Best Toy Award és Oppenheim Toy Portfolio Awardon belül.

 

Gyártó Janod
Játékosok száma 2-4 fő
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 2- 4 fő
Jelleg ügyességi társasjáték
Fejleszti finommotorikát, memóriát és a logikus gondolkodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Játék webáruházunkban még számos további gyerekjáték között válogathat! Az ötletes és praktikus ajándékot vagy játékot kereső látogatóink szíves figyelmébe ajánlanánk a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató ajándékötleteinket, melyek a „Ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” termékkategóriában tekinthetőek meg. Ezen a lapon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek listázásra, amik a gyermekek számára játékot, ajándékot kereső vásárlók körében az utóbbi időszakban a legkelendőbbek voltak.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Fast & Frog - Janod ügyességi játék” névvel listázott társasjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: finommotoros játékok, társasok, társasjátékok, óvodás társasjátékok, játék, társas játék, társasok óvodásoknak, finommotorika fejlesztő játékok, óvodás társasjáték, ügyességi játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: ovis társas, készségfejlesztő játékok, finommotoros játék, gyermekjátékok, ovis társasjátékok, képességfejlesztő játékok, társas óvodásoknak, gyerek társasjáték, társas játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” termékkategóriában és az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 567 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>