Farmer kézikocsi - 60 kg teherbírással - Wader

Nincs raktáron

Végre megérkezett a szabadidős játékok ideje, kezdődhet a kinti mókázás. Ezzel  a szuper kis kézikocsival a gyerekek kivihetik a szabadba kedvenc játékaikat. Sok játékra lesz szükség, de semmi ok az aggodalomra, mert a Wader húzható Farmer kézikocsiba elég nagy hely van ahhoz, hogy az összes kedvenc játékodat belepakold.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 290 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 63 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középsős óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webáruházunkban „Farmer kézikocsi - 60 kg teherbírással - Wader” terméknévvel listázott autós játék adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyermekjáték, műanyag játékok, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, homokozós játék, játék autók, műanyagjátékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: gyerekjátékok, homokozó játékok, játék autó, autós játékok, játékautók, homokozós játékok. A fenti autós játék többek között a „Játékkategóriák” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló autós játék között lehet válogatni. A műanyag játék címkére kattintva pl. több mint 181 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

 

Vásárlóink a Farmer kézikocsi - 60 kg teherbírással - Wader terméken túl legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: » Wader: Kézikocsi kislányoknak » 3 db-os ecset készlet – djeco kreatív szett » Gyerek Locsolókanna – Több színben » Fészekhinta sátorral kalóz – Hudora » Tömzsi aszfaltkréta vödrös 20 db-os » Middle Truck – Wader – Billencs autó » Óriás dömper  – Homokozójátékokkal – Wader » Buldózer 44 cm – Wader » Wader: Traktor utánfutóval » Szitakötő alakú zseblámpa- Melissa és Doug.