A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Farm - Babanyomda 5 db-os készlet - Janod

Ár:
4.770 Ft
Cikkszám: 9769
Gyártó: Janod
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 48
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. december 10.
A Farm témájú babanyomda, kimondottan a legkisebbek számára! 
Fedezze fel az Farm nyomda 5 db-os készletét, amivel gyermeke képzelete, és finommotorikus készségei is fejlődnek. A nagy méretű fogantyúk segítségével, már 18 hónapos kortól szabadon nyomdázhatnak. 
A készletben különböző állatokkal találkozhatnak, mint például a disznó, a kacsa, a birka, a csirke és a nyúl. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Babanyomda garantáltan kedvence lesz gyermekének, a különböző állatok ábráival pedig szívesen fog pecsételgetni.  
A készletben különböző állatokkal találkozhatnak, mint például a disznó, a kacsa, a birka, a csirke és a nyúl. 
Gyártó Janod
Játékosok száma 0- játékos
Jelleg Oktató, fejlesztő, kreatív játék
Fejleszti mozgást, finommotorikát, kreativitást, megfigyelést, fantáziát, esztétikát szín és formafelismerést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a párhónapos kisgyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek egyéveseknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Farm - Babanyomda 5 db-os készlet - Janod” terméknévvel listázott kreatív játék termékadatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá vevőink: rajz játék, kreatív játékok, gyermekjátékok, rajzoló játékok, alkotó játék, játék nyomda, készségfejlesztő játék, játék nyomdák. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, nyomdák gyerekeknek, játéknyomdák, kreativitást fejlesztő játék, játékok, kreativitást fejlesztő játékok, rajzoló játék, gyermekjáték. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában és az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kreatív játék termékadatlapja között lehet válogatni. A kreatív játék címkére kattintva például körülbelül 970 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.