Élet a tanyán - Háromszög építő piramisjáték - Janod

Nincs raktáron

Építs tornyot a farm állataival!

10 db háromszög alakú építőelemből áll a készlet. A tornyot felépítve megelevenednek a vidéki élet képei. Az építőelemeken a farm állatai (pl. juh, kecske, csirke), a farmon használt járművek (pl. traktor) és a tanyasi élet világa (pl. mező, veteményeskert) kap helyet. A torony felépítése segít a logikus gondolkodás elsajátításában. Az építőkockák megvannak számozva, ami szintén segít a torony felépítésében a nagyobb állatoktól a kisebbekig. Mivel a háromszögek különböző méretűek, így könnyen egymásra és egymásba rakhatóak. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 330 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 533 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a hároméves ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Élet a tanyán - Háromszög építő piramisjáték - Janod” névvel listázott készségfejlesztő játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: fejlesztő játék, fakocka, készségfejlesztő játék, építő kockák, képességfejlesztő játék, építő kocka. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, fejlesztő játékok, gyerekjátékok, fakockák, képességfejlesztő játékok, építőkocka játékok, építőkockák. A fenti készségfejlesztő játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Montessori” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Bébijátékok” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. Az építőkocka kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 29 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.