Juicy Couture láncok és ékszerek- Make it Real

Nincs raktáron

Egy divatos öltözék elengedhetetlen kelléke a hozzáillő ékszer. Tervezd meg és készítsd el a saját karkötőidet ennek a készletnek a segítségével! A csodás arany láncok, szalagok, gyönygök segítségével minden ruhádhoz más és más karkötőt készíthetsz. Indulhat a tervezés?


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 030 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 60 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánlanánk a szülőknek illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az alsósok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 11 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Juicy Couture láncok és ékszerek- Make it Real” terméknévvel megtalálható kreatív játék oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, alkotó játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, kreatív játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Make It Real” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Téma szerint > Divattal foglalkozó ” nevű, és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A divat játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 88 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.