A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egyensúly, az életben! - Akros - Fejlesztő játék

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 11203
Gyártó: Akros
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.
Egyensúly a mindennapokban!
Fejlesztő játék lényege, hogy felhívjuk a figyelmet, mennyire fontos megtalálni az egyensúlyt, a balanszt az életünkben a mindennapi tevékenységek között. 
 A célja, hogy a gyermek ráébredjen, és tudatosuljon benne, ha túl sok tevékenységet végez. Ezért fontos, hogy ezeket a szálakat, kitudja bogozni maga körül. Kapjon egy átfogó képet a kiegyensúlyozott életről, hogy ne csak benti ülő tevékenységet végezzen, ( tv, tablet, számítógép előtt) hanem a szabadban is töltsön elég időt. Rámutatni, az egyoldalú tevékenységek végzésére, milyen következményekkel járhat (társadalmi elszigetelődés,társaságba való beilleszkedés..)  
Ide kattintva letölthető a játékszabály. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Célok:
Az egyes gyermekek szabadidős és hobbi tevékenységeinek azonosítása.
- A szabadidős tevékenységek sokféleségének felfedezése
- Megismerése és osztályozása a különböző szabadidős tevékenységeknek, a szabadidős tevékenység időtartamának szerint, ha egyénileg vagy csoportban történik, ha ülő vagy szellemi munkát, ha fizikai tevékenységet, illetve technológiai jellegű tevékenyét végzünk. Megértése annak, milyen fontos, hogy változatos tevékenységet végezzünk.
- Hogyan integráljuk a technológiai eszközöket és az új technológiák használatát természetes módon a napi tevékenységünkbe.
- Rámutatni, hogy az egyoldalú tevékenység végzés milyen kockázatokkal és következményekkel járhat
- Az új technológiákkal való visszaélés és a következmény hatása

A játék 50 hatszögletű kártyából, 42 valódi fotóval és 8 különböző ikonú kártyából áll.  A kártyák kiváló minőségű, tartós kartonból készültek. A kártyák mérete: 8,5 x 7,5 cm.

Gyártó Akros

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Egyensúly, az életben! - Akros - Fejlesztő játék” névvel megtalálható kirakó játék oldalára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyermekjáték,érzelmi intelligencia fejlesztő játékok, képességfejlesztő játék fejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett a további fejlesztő játékokat a Játékkategóriák > Márkák>Akros” kategóriában és elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló fejlesztő játék között lehet böngészni. A  készségfejlesztő játék címkére kattintva például több mint 200 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.