A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egy elsős varázsnaplója! - Rajzolj! Színezz! Vezess naplót Lufival!

Ár:
2.700 Ft
Cikkszám: 13658
Gyártó: Móra
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 28
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
Minden kisgyermek nagy izgalommal várja, hogy első osztályba lépjen. Rengeteg új élmény vár rá, amelyek feldolgozásában nagy segítséget jelent, ha elmesélheti, lerajzolhatja az átélt eseményeket. Lufi történeteit meghallgatva a kisiskolás megoszthatja szüleivel a saját élményeit, és a varázsnapló feladatait követve rögzítheti is azokat.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Kifejezetten első osztályosok számára ajánljuk ezt a rendhagyó napló/mesekönyvet, amelyből a gyerekek nemcsak Lufi történetével ismerkedhetnek meg, aki szintén most kezdi az iskolát, hanem saját élményeiket is lerajzolhatják, így őrizve meg az első különleges év emlékeit.
Ez a napló egyben a kisiskolás emlékeinek őrzőjévé is válik, a szülők, a felnőtté cseperedő kisdiák, és a csillagmanók legnagyobb örömére!

Gyártó Móra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Egy elsős varázsnaplója! - Rajzolj! Színezz! Vezess naplót Lufival!” elnevezéssel megtalálható kreatív játék oldalára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játékok, kreativitást fejlesztő játék, alkotó játék, készségfejlesztő füzetek, rajz játékok, készségfejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, oktatójátékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a megfelelő foglalkoztató füzetek kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjáték, foglalkoztató feladatlap, kreatív játékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, rajzoló játékok, foglalkoztató feladatlapok, foglalkoztató füzetek, tanulójátékok, rajzolós játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék között lehet böngészni. A kreatív játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 1336 különböző foglalkoztató füzet között választhatnak a gyermeküknek, unokájuknak készségfejlesztő foglalkoztató füzeteket kereső szülők, nagyszülők.