A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit 2 - Kalandok kártya

Ár:
5.490 Ft
Cikkszám: 233
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 55
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 08.
Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
84 vadi új kártya, a rengeteg díjat nyert, és 2010-es Év Játéka nyertes Dixit kiegészítéséhez, de - habár tábla nélkül - önálló játékra is teljesen alkalmas. Sőt, kis méretű doboza ideálissá teszi utazásokhoz is.
Ajánlott:8 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


Méltán lett a 2010-es év játéka a Dixit, amelyhez Marie Cardouat 84 csodaszép, a korábbi stílushoz illő, ám azokhoz nem hasonlító új kártyát tervezett.
Azoknak a családoknak és társaságoknak ajánljuk, akik az alapjátékot már megszerették, az új lapok növelik a változatosságot, illetve csökkentik a lapok kiismerhetőségét.

 


 





















 


 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet, verbális kommunikációt, összefüggések felismerését,kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a felnőttek és tinédzserek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra felnőtteknek és kamaszoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Asmodee Dixit 2 - Kalandok kártya” névvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: családi játékok, beszédfejlesztő játékok, gyerekjátékok, társas játékok, családi társasjátékok, társasjáték családoknak, gyermekjáték, beszédfejlesztő játék, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játékok, családi játék, játék, képességfejlesztő játékok, társas játék, beszédkészséget fejlesztő játékok, társasok, társasjátékok családoknak. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” kategóriában és az „Intézményeknek > Érzelmi intelligencia fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.