5 (1 vélemény)

Asmodee Dixit 2 - Kalandok kártya

Raktáron

Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez - hogy hangzik?
84 vadi új kártya, a rengeteg díjat nyert, és 2010-es Év Játéka nyertes Dixit kiegészítéséhez, de - habár tábla nélkül - önálló játékra is teljesen alkalmas. Sőt, kis méretű doboza ideálissá teszi utazásokhoz is.
Ajánlott:8 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
6 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 699 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe az iskolások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek nyolcéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.


Játék webshopunkban „Asmodee Dixit 2 – Kalandok kártya” névvel megtalálható társasjáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: családi társasjátékok, társasjátékok, képességfejlesztő játék, családi játékok, játék, gyermekjátékok, játékok, gyermekjáték. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, társas játékok, beszédfejlesztő játék, beszédfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, családi társasjáték, társasjátékok családoknak, társasjáték családoknak. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Party játékok” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Díjnyertes társasjátékok” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A beszédfejlesztő játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 39 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.


Az Asmodee Dixit 2 – Kalandok kártya termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Set – Kombinációs kártyajáték • Asmodee Dixit 5 Álmodozások kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez • Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé! • Asmodee Dixit 7 Látomás kártya – Látomások • Asmodee Dixit 6 kártya – Emlékek • Logico Piccolo – Szinonimák, ellentétek –  978-963-294-349-7 • Asmodee Dixit 4 Eredet kártya Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez • Asmodee Dixit 3 – Utazás kártya – Önálló játék és kiegészítő az eredeti Dixit-hez • Lélekpillangó – Önismereti társasjáték felnőtteknek • Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt?.

Asmodee_Dixit_2_Kalandok_kartya
Asmodee Dixit 2 - Kalandok kártya
6 990 Ft