Dinner Time - Rózsaszín étkészlet 2db tányérral - Wader

Raktáron

Szép, egyedi szettel nem csak játszhat gyermekünk, hanem "igazából" is ehet belőle. Az anyukák legnagyobb örömére mosogatógépben is elmosható és még mikrózható is! A szettben 2 db tányér és alátét található meg, melyekhez egy-egy villa, kanál és kés is tartozik a készlethez, illetve egy serpenyő, és egy lapát is. Indulhat is a vasárnapi menü elkészítése!

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
1 800 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 180 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Játék webáruházunkban „Dinner Time - Rózsaszín étkészlet 2db tányérral - Wader” terméknévvel megtalálható szerepjáték termékadatlapjára leggyakrabban ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: játék, szerepjáték, lányos játék, konyhai játék, szerepjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: lányos játék, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok. A fenti szerepjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A szerepjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 664 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

dinner-time-rozsaszin-etkeszlet-2db-tanyerral-wader
Dinner Time - Rózsaszín étkészlet 2db tányérral - Wader
1 800 Ft