5 (1 vélemény)

Csuri az óvodában Logico Primo feladatlapok - 978-963-294-639-9

Nincs raktáron

A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték - az óvodások napirendjébe beépíthetően - a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése.
A Csuri az óvodában az alábbi feladattípusokat tartalmazza: azonosak párosítása, részek kiegészítése egésszé, azonos formák és színsorrendek felismerése

Ajánljuk:3 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
1 690 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 169 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az óvodás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek három éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a foglalkoztató füzetek és fejlesztőjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Csuri az óvodában Logico Primo feladatlapok - 978-963-294-639-9” terméknévvel megtalálható feladatlap oldalára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: foglalkoztató, készségfejlesztő, játék, gyermek könyvek, könyvek. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekkönyvek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: gyermekkönyv, képességfejlesztőm foglalkoztató, formák, gyerekkönyvek. A fenti foglalkoztató többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában és a„Márkák > Logico” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló foglalkoztató füzet adatlapja tekinthető meg. A fejlesztőjáték címkére kattintva példának okáért több száz különböző készségfejlesztő játék között böngészhetnek az unokájuk vagy gyermekük számára minőségi foglalkoztatót kereső nagyszülők és szülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.