A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték

Ár:
7.490 Ft
Cikkszám: 841
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 75
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 12.
Csodapalota társasjátékban a gyermekek építőmesterekké válnak és palotákat építenek a megadott ábrák alapján.
Játékidő:5-10perc
Életkor: 4 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A Csodapalota társasjátékban az aprócska tündérek mindenféle palotákat építenek.
A játék tartalma:
-60 feladatkártya
-22 építőelem
A feladatkártyákat 4 nehézségi szintnek megfelelően tudjuk elkülöníteni. Minden kártyán egy kistündér segít, hogy mlyik csoporthoz tartozik, és hogy azt a feladatok, mely elemk felhasználásával tudod megoldani.

 


                               

                  FELADAT                                                               MEGOLDÁS
Minden kártyának 2 oldala van, az egyiken a feladat a másikon a megoldás látható. Minden játéktípusnál más-más oldaláűt használjuk a kártyának.
-Egyszemélyes játék
Használjuk a kártyának a feladat oldalát. Figyeld meg, hogy az épületeden hol találhatóak, ajtók, blakok, ez segít meghatározni, hogy hány egyég széles-mély-magas lesz a palotád. A kártya nehézségi szintjén meghatározott  összes építőelemet fel kell használnod. A megoldás oldalon ellenőrizhetsz.
-Kis építészinas (a legkisebbek játéka)
Ebben a feladatban azóvodásoknak adjuk oda a kártyát és a hozzá tartozó építőelemeket. Ők úgy építsék fel a palotát, hogy a megoldás oldalt másolják. Ezzel fejlesztjük térlátásukat, logikus gondolkodásukat és finommotoros készségüket is.
-Építészek bajnoksága (2-3 fő részére)
Ehhez a játékhoz a 2. nehézségi szintet célszerű használni. Minden gyerkőc megkapja ugyanazokat az elemeket. Felfordítunk középre egy kártyátés indulhat a verseny. Ki építi meg hibátlanul gyorsabban a képen látható feladványt? Aki először elkészült, elkiáltja magát, hogy Kész! és már kezdődhet is az ellenőrzés. Ha jól oldotta meg, vé a kártya, ha rosszul, ő ad egy kártyát. A játékot az nyeri, akinek először sikerül 5 kártyát összegyűjtenie.
-Mester és tanítványok (4-6 fő részére)
Itt felosztjuk a gyerekeket 2-3 párra . A 2 nehézségi szintet célszerű használni. Minden játékos megkapja az építőelemeket. A mesterek húznak 1-1 feladatot,amit csak ők láthatnak. Ezután hátat fordítanak az építészeknek, és a megoldás kártyát használva megpróbálják a legpontosabban körülírni, hogy melyik elemet vegyék a kezükbe az építészek és hova tegyék. A tanítvány persze visszakérdezhet, ha nem ért valamit, de fontos, hogy a mester nem fordulhat meg. Amelyik csapatnál a tanítvány úgy érzi, hogy elkészült az építkezéssel szól, hogy kész, és ekkor a többi áros (mester-tanítvány) abbahagyja a saját épületük építését. Ha jól oldották meg, övék akártya.
-Mesterek viadala (4-8 fő részére)
A játékosokat és az építőelemeket 2 csapatra osztjuk.,a 3. nehézségi szintű kártyákat használjuk. Itt a játék lényege ugyanaz, mint az előzőnél, de a csapatokban több tanítvány is van, így bizony előfordulhat, hogy nem értenek egyet csapaton belül. Cél: tanulják meg, hogy összedolgozni érdemes!

 
 
 
 
 
 
  
 


 

 


 

 


 

Gyártó Gém
Játékosok száma 2-6 fő
Jelleg Építőjáték
Játékosok száma 2-8 játékos
Jelleg térlátást fejlesztő építkezőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 11 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték” névvel megtalálható társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: képességfejlesztő játék, egyszemélyes játék, iskolás társasok, logikai feladatok, társas játék, fejtörő, iskolás társas, térbeli játék, társasjátékok iskolásoknak, térlátást fejlesztő játékok, társas. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyerekjátékok, játékok, játék, egyedül játszható játékok, logikai feladványok, térbeli játékok, képességfejlesztő játékok, társas játékok, egyszemélyes játékok, egyedül játszható játék. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Építőjátékok” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A logikai feladványok címkére kattintva példának okáért körülbelül 172 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték termékkel együtt leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg: » Tick Tack Bumm – Partyjáték » Brainbox – Magyarország – Mit jegyzel meg 10 másodperc alatt? » Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása » Törpék – 3 szórakoztató oktató játék » Make 'n' break – Társasjáték » Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék » Elvarázsolt labirintus – Készségfejlesztő társasjáték » Betűvarázs társasjáték – Fejlesztő játék » Chocolate fix (új kiadás) – Sudoku jellegű játék » NMBR 9 – Térbeli tetrisz játék számokkal.