A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték

Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
5.990 Ft
Szerezhető hűségpontok: 60
Cikkszám: 841
Csodapalota társasjátékban a gyermekek építőmesterekké válnak és palotákat építenek a megadott ábrák alapján.
Játékidő:5-10perc
Életkor: 4 éves kortól
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2017. szeptember 15.
Játék bemutatása


A Csodapalota társasjátékban az aprócska tündérek mindenféle palotákat építenek.
A játék tartalma:
-60 feladatkártya
-22 építőelem
A feladatkártyákat 4 nehézségi szintnek megfelelően tudjuk elkülöníteni. Minden kártyán egy kistündér segít, hogy mlyik csoporthoz tartozik, és hogy azt a feladatok, mely elemk felhasználásával tudod megoldani.

 


                               

                  FELADAT                                                               MEGOLDÁS
Minden kártyának 2 oldala van, az egyiken a feladat a másikon a megoldás látható. Minden játéktípusnál más-más oldaláűt használjuk a kártyának.
-Egyszemélyes játék
Használjuk a kártyának a feladat oldalát. Figyeld meg, hogy az épületeden hol találhatóak, ajtók, blakok, ez segít meghatározni, hogy hány egyég széles-mély-magas lesz a palotád. A kártya nehézségi szintjén meghatározott  összes építőelemet fel kell használnod. A megoldás oldalon ellenőrizhetsz.
-Kis építészinas (a legkisebbek játéka)
Ebben a feladatban azóvodásoknak adjuk oda a kártyát és a hozzá tartozó építőelemeket. Ők úgy építsék fel a palotát, hogy a megoldás oldalt másolják. Ezzel fejlesztjük térlátásukat, logikus gondolkodásukat és finommotoros készségüket is.
-Építészek bajnoksága (2-3 fő részére)
Ehhez a játékhoz a 2. nehézségi szintet célszerű használni. Minden gyerkőc megkapja ugyanazokat az elemeket. Felfordítunk középre egy kártyátés indulhat a verseny. Ki építi meg hibátlanul gyorsabban a képen látható feladványt? Aki először elkészült, elkiáltja magát, hogy Kész! és már kezdődhet is az ellenőrzés. Ha jól oldotta meg, vé a kártya, ha rosszul, ő ad egy kártyát. A játékot az nyeri, akinek először sikerül 5 kártyát összegyűjtenie.
-Mester és tanítványok (4-6 fő részére)
Itt felosztjuk a gyerekeket 2-3 párra . A 2 nehézségi szintet célszerű használni. Minden játékos megkapja az építőelemeket. A mesterek húznak 1-1 feladatot,amit csak ők láthatnak. Ezután hátat fordítanak az építészeknek, és a megoldás kártyát használva megpróbálják a legpontosabban körülírni, hogy melyik elemet vegyék a kezükbe az építészek és hova tegyék. A tanítvány persze visszakérdezhet, ha nem ért valamit, de fontos, hogy a mester nem fordulhat meg. Amelyik csapatnál a tanítvány úgy érzi, hogy elkészült az építkezéssel szól, hogy kész, és ekkor a többi áros (mester-tanítvány) abbahagyja a saját épületük építését. Ha jól oldották meg, övék akártya.
-Mesterek viadala (4-8 fő részére)
A játékosokat és az építőelemeket 2 csapatra osztjuk.,a 3. nehézségi szintű kártyákat használjuk. Itt a játék lényege ugyanaz, mint az előzőnél, de a csapatokban több tanítvány is van, így bizony előfordulhat, hogy nem értenek egyet csapaton belül. Cél: tanulják meg, hogy összedolgozni érdemes!

 
 
 
 
 
 
  
 


 

 


 

 


 

Gyártó Egyéb
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 2-8 játékos
Jelleg térlátást fejlesztő építkezőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

A játék webáruházunkban „Csodapalota – Térlátást fejlesztő társasjáték” névvel listázott társasjáték adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: társasok, társas játékok, gyerek társasjáték, térbeli játék, logikai feladatok, fejtörők. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek a legjobb társasjáték kiválasztásában, például a következőek lehetnek: társas, társasjátékok, társasok iskolásoknak, társasjátékok iskolásoknak, térlátást fejlesztő játékok, logikai feladványok. A következő termékcímkékre kattintva további, hasonló társasjátékok listájában böngészhet. A nagyszülők és szülők figyelmébe ajánlanánk még a lányok legkedveltebb játékait bemutató ajándékötleteinket, melyek a „népszerű ajándékötletek lányoknak” termékkategória oldalon tekinthetőek meg.
MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>