Book Couch Piros - könyvkanapé

Nincs raktáron

Helyezd kényelembe magad olvasnivalóddal a Thinking Gifts pihe-puha könyvkanapéján! Használhatod az ágyon fekve vagy az öledben, a padlón, a szőnyegen, a fotelben, bárhol, ahol kedved támad olvasni. Kialakításának köszönhetően olvasás közben megtartja a könyvlapokat, a hátuljába pedig eltárolhatod könyvjelződet, fülesedet, mobilodat. Nem csak nyomtatott könyvhöz, de e-könyv olvasóhoz is használható.
Ha pedig éppen tabletezni támad kedved, az is kiválóan elfér rajta. Amellett, hogy rendkívül kényelmes, segít megőrizni a helyes testtartást olvasás közben.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
11 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 120 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a egyéb gyerekholmik és gyerekholmik találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban Book Couch Piros - könyvkanapé” elnevezéssel listázott egyéb gyerekholmi adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: egyéb gyerek holmi, egyéb gyerekholmik. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekholmik megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekholmik, egyéb gyermek holmi. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló egyéb gyerekholmi között lehet böngészni. A gyerekholmi címkére kattintva példának okáért körülbelül 502 különböző gyerekholmi között válogathatnak a hasznos és szép gyermekholmikat kereső vásárlók, szülők, nagyszülők.