5 (2 vélemény)

Bla Bla Bla - Társasjáték - Beszélj mellé!

Nincs raktáron
Mesélj, érvelj, keress összefüggéseket! Ebben a játékban az lesz a győztes, akinek a legjobb az asszociációja.Meseszép kártyákkal illusztrált beszédkészséget, szókincset fejlesztő kártyajáték.
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 7 éves kortól 99 éves korig, de bátran mesélhetnek a kártyákról a kisebbek is 

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
7 790 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 779 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az iskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek kilencéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.


Kreatív játék webshopunkban „Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé!” névvel listázott kártyajáték termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: társasjátékok családoknak, családi játék, kártya játék, családi játékok, családi társasjáték, társasjáték családoknak, játékkártyák. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játékok, családi társasjátékok, játékkártya, gyermekjáték, kártyajátékok, családi játékok, gyerekjátékok. A fenti kártyajáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Családi társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték tekinthető meg. A kártyajáték címkére kattintva például több mint 236 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.


Vásárlóink a Bla Bla Bla – Társasjáték – Beszélj mellé! termékkel egyszerre legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: → Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása → Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték → Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték → ABC Dring – djeco szókincsfejlesztő társasjáték → Lélekpillangó – Önismereti társasjáték felnőtteknek → Törpék – 3 szórakoztató oktató játék → Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték → Feelinks –  érzelmi intelligencia-fejlesztő társasjáték → Képmesék – Családi partijáték → Timeline: Általános ismeretek – Kvízjáték.