Bing nyuszi 4 in 1 puzzle - Trefl kirakó játék

Raktáron
Kisgyermekek körben rendkívül kedvelt mese a Bing és barátai! Ezúttal kirakó formájában találkozhatsz velük. Bing, Sula, Flop és a többi aranyos mesefigura csak arra vár, hogy együtt játsszatok.
Ez a szuper kirakó 4 Bing nyuszis puzzle-t tartalmat, ami a mese sorozat egy pillanatát mutatja be.  A Bing játék a barátokkal 4 az 1-ben Trefl puzzle egy-egy 24, 20, 15, 12 db-os puzzle-t tartalmaz. 

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.19
2 290 Ft
A termék után járó hűségpontok: 23 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves gyerekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a ismeretterjesztő játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Bing nyuszi 4 in 1 puzzle - Trefl kirakó játék” elnevezéssel megtalálható ismeretterjesztő játék termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: oktató játékok, ismeretterjesztő játékok, puzzle játék, puzzle kirakósok, puzzle játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, kirakós játék, képességfejlesztő játék, puzzle-ök. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: kirakó játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, puzzle kirakós, térképek, gyermekjátékok, oktató játék, puzzle játékok, tanulós játék. A fenti termék többek között a „Márkák > Trefl” termékkategóriában,továbbá a „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló ismeretterjesztő játék tekinthető meg. Az ismeretterjesztő játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 95 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.