Betűk A-Z dörzspapírból - Eduplay

Raktáron

Dörzspapírból készült betűk az angol ábécé betűivel A-Z-ig. Játékosan segít megismerni a betűket. A betűk MDF lapokon helyezkednek el. 
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.13
16 800 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 680 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a 3 éves ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Betűk A-Z dörzspapírból - Eduplay” elnevezéssel listázott játék oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, fejlesztőjátékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, idegen nyelv-angol és német nyelvi játékok. A fenti játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek” nevű, és a „Márkák > Weplay-Eduplay” kategóriában található meg. A következő termékcímkékre keresve számtalan további, hasonló játék tekinthető meg: Fejlesztőjáték, fejlesztőeszköz, idegen nyelv- angol és német nyelvi játékok. A fejlesztőjáték címkére kattintva példának okáért Többszáz különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

 

Az Betűk A-Z dörzspapírból - Eduplay termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • BrainBox Angol nyelvlecke társasjáték • Angolóra- Trefl oktatójáték • Az én világtérképem - interaktív térkép gyerekeknek • Német nyelvű betűkártya - készségfejlesztő • Társal Go - angol nyelvű beszélgetős játék • Német nyelvű betűkártya - készségfejlesztő betűkártya 

Betuk_A-Z_dorzspapirbol_Eduplay
Betűk A-Z dörzspapírból - Eduplay
16 800 Ft