Bébi formarendező játékszett tárolóval - Wader

Raktáron

A formaválogató a kisgyerekek életéből nem hiányozhat, hiszen ezek fejlesztik a gyermeknél adott elem formájának és színének a felsimerését, majd segít gyakorolni neki, hogy logikusan adott forma hová is kerülhet. A szem - kéz koordinációt is fejleszti.  A csomagolásban 20 db forma, egy átlátszó doboz és egy fedél található. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
3 580 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 358 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a készségfejlesztő játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Bébi formarendező játékszett tárolóval - Wader” névvel listázott készségfejlesztő játék oldalára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: formafelismerő játékok, fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, fából készült játékok, fajátékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játék, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, formaberakó játékok, készségfejlesztő játékok, játékok, fejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Fajáték” kategóriában, a „Játékkategóriák > Játékok 3-4 éves ovisoknak” kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Finommotorika fejlesztés” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számos további, hasonló készségfejlesztő játék között lehet böngészni. A formaberakó játék címkére kattintva például körülbelül 53 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

bebi-formarendezo-jatekszett-taroloval-wader
Bébi formarendező játékszett tárolóval - Wader
3 580 Ft