Baby Nurse Babaápoló szett 3in1 - Smoby

Nincs raktáron

Ennél praktikusabb babaápoló szett, talán nincs is! 
Egyszerű mozdulattal magaddal viheted, a babád legfontosabb kellékeit, bárhová is mész. Mindezt egy egyszerű piros húzható táskába, legyen szó etetőszékről, és a baldahinos gyerekágyról. A készlet tartalmaz két akasztót is, amin a ruháit tudod tárolni, és egy étkészletet cumisüveggel, tányérral és bébikanállal.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
14 880 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 488 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Baby Nurse Babaápoló szett 3in1 - Smoby” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, játék, játék babakocsik, lányos és fiús játékok, képességfejlesztő játék, szerepjátékok, készségfejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: játékbabakocsi, gyermekjáték, lányos és fiús játék, játékbabák, fiús és lányos játékok, gyermekjátékok, játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Játékok lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.