Fürdőszoba Fa bababútor készlet babaházhoz

Nincs raktáron

A fürdőszoba, rózsaszín és natúr fa színű elemekből áll. A babázás minden igényét kielégíti ez csodálatos fürdőszoba készlet. 5 darabos készlet, ami tartalmazza a zuhanyzót függönnyel, mosdókagylót, fürdőkádat, Wc-t, és egy fürdőszobai szekrényt.  


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 400 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 340 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 3 éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Fürdőszoba Fa bababútor készlet babaházhoz” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: fa játék, fából készült játékok, fiús és lányos játék, fajátékok, babaház kiegészítők, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, babaház kiegészítő, játék babaházak. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: babaház bútorok, fiús és lányos játékok, készségfejlesztő játék, játék babaház, fa játékok, játékok, babaház bútor, lányos és fiús játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fajátékok” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éves ovisoknak > Játék 1-2-3 éves kislányoknak” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A bababútor címkére kattintva példának okáért körülbelül 26 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.