A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az érzelmek birodalma - érzelmi intelligencia-fejlesztő társasjáték

Ár:
7.900 Ft
Cikkszám: 4467
Gyártó: Magyar termék
Szerezhető hűségpontok: 0
"Jól csak a szívével lát az ember."
 
Az érzelmek birodalma kooperatív pszichológiai társasjáték családoknak és baráti társaságoknak készült. Az első pszichológiai játék, mellyel gyerekek, szülők és nagyszülők is együtt játszhatnak. Fejleszti az érzelmi intelligenciát, az önismeretet, segít a kapcsolataink ápolásában és a beszélgetéseink elmélyítésében.

Az életkornak megfelelően különböző szinteken játszhatunk:
- 5-7 éveseknek kártyák nélkül
- 8-11 évesek 3-5 kártyacsomaggal
- 12 évtől 5 kártyacsomaggal
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-09-23

Játék bemutatása

A játék a szokásos társasoktól eltérően nem versengésre, hanem együttműködésre ösztönöz. A cél, hogy a Kiszolgáltatottság völgyéből mindannyian együttműködve eljussunk a Bizalom Várába. Kockadobás alapján haladunk előre egyenként, és a mezőkön szereplő különféle érzelmek csapdájába esünk. Minden mezőn található egy-egy érzelem. Az adott érzelemnek megfelelően húzunk egy kártyát, melyen kérdések szerepelnek. A kártyán az is szerepel, hogy hányat lépünk előre, ha válaszoltunk, és mi a teendő, ha nem akarunk válaszolni. Menet közben lehetőségünk van a társainkat is előbbre juttatni a táblán. A játék közben jobban megismerjük az érzelmeket, önmagunkat és a társainkat. Ha bátrak vagyunk, és segítjük egymást, egyre feljebb jutunk, és végül mindannyian megérkezünk a Bizalom Várába.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 02.
Ez egy nagyon jó társasjáték, mindenkinek ajánlom akik szeretnek beszélgetni az érzelmekről.

Játék webshopunkban „Az érzelmek birodalma - érzelmi intelligencia-fejlesztő társasjáték” névvel megtalálható társasjáték oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: kooperatív játékok, társasjátékok iskolásoknak, képességfejlesztő játék, kooperációs játékok, gyermekjáték, játékok felnőtteknek, társasjáték iskolásoknak, kooperációs játék, társas játékok, iskolás társas. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb felnőtt játékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: iskolás társasjátékok, kooperatív játék, képességfejlesztő játékok, felnőtt játékok, társas, játékok, kooperációs társasjátékok, társas játék, gyermekjátékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. A felnőtt játék címkére kattintva például több mint 99 különféle felnőtt játék között böngészhetnek a felnőttek által is szívesen játszott játékot kereső vásárlók.