A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Amikor kivirágzott a fánkfánk - Bosnyák Viktória

Ár:
1.700 Ft
Cikkszám: 10817
Gyártó: Móra
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 17
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 07.

Bosnyák Viktória humoros könyvét olvasva játékosan találkozhatsz számos többértelmű kifejezéssel.

Dani unalmában karjára dőlve elbóbiskol a magyarórán, és egy magyar óra mutatói között menekülve Magyarórafalvára kerül. Szerencséjére vele tart Fodor Menta, a település polgármestere, és körbevezeti Danit ezen a különös helyen. A zöld hajú óramanó téged is szívesen lát, és ezt üzeni neked: Látogass el Magyarórafalvára!...

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Próbáld ki a folyton csukló csuklósbuszt, és szállj meg a szállóban! De vigyázz! Itt garázdálkodik a szófaló faló, aki mindent bekebelez, ami többértelmű. Gyere most, amíg még találkozhatsz a konyhatündérrel, az emberkerülő gazemberrel, a karperecet sütő pékkel és sok más fura alakkal. Végül azt is meglátod, ahogy kivirágzik a fánkfánk. Szeretettel várlak a Fő téren, ahol a főszakács a saját levében fő.

Gyártó Móra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek https://www.jatekliget.hu/jatekkategoriak/karacsony-nepszeru-jatekok-ajandekba/karacsony-ajandek-otletek-ovodasoknak legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek az iskolások” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a mesekönyvek és gyerekkönyvek találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Amikor kivirágzott a fánkfánk - Bosnyák Viktória” terméknévvel listázott mesekönyv adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: gyermekkönyv, gyermek könyvek, meséskönyvek, gyerekkönyvek. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekkönyvek kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerek könyvek, mesekönyvek, gyermek könyv. A fenti mesekönyv többek között a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Nyelvtan, helyesírás” kategóriában illetve az „Intézményeknek ” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló mesekönyv között lehet böngészni. A gyerekkönyv címkére kattintva példának okáért körülbelül 195 különböző gyerekkönyv között választhatnak a gyermekük, unokájuk számára jó könyveket kereső nagyszülők és szülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.

Termék címkék: gyerekkönyv, mesekönyv