Agyag ékszerkészítő - Atelier De Bijoux - Sycomore

Nincs raktáron

Melyik kislány ne rajongana az ékszerekért? Ezzel a csodálatos készlettel elkészítheted a sajátodat, amilyen senki másnak nincs! 2 pár fülbevavalót, 2 nyakláncot, 2 karkötőt készíthetsz magadnak, vagy barátnődnek. Légy Te a legcsinosabb!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 60 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az iskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 10 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Agyag ékszerkészítő - Atelier De Bijoux - Sycomore” névvel megtalálható kreatív játék adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: játékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, alkotó játékok, gyermekjátékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: alkotó játék, kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A játék ékszer címkére kattintva pl. körülbelül 30 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.