A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Acuity - Mintázatmegfigyelő fejlesztő játék

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
5.920 Ft

Az Acuity - Mintázatmegfigyelő, vizuális érzékelést, és forma felismerést fejlesztő játék.  Az "éleslátás" és "éles ész" játékának is nevezik, ahol a játékosok egymás ellen, vagy együttműködve, az idő ellen is játszhatnak. A feladat, a rejtett minták felismerésre, vigyázz, a szemed könnyen becsaphat. Nem minden az, aminek először látszik! Egyszerű, könnyen elsajátítható szabályai miatt a család minden tagja játszhatja. Csak egyszerűen húzni, fordítani, és párosítani.  Garantáltan a család kedvence lesz, és szórakozva játék közben a vizuális-térbeli érzékelést, és a formafelismerést fejleszti. 

Cikkszám: 8598
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. november 19.

Játék bemutatása

Az Acuity a vizuális érzékelést és a forma felismerést fejlesztő játék. (A játék neve egy angol szó, jelentése: éleselméjűség.) A játékosok küzdhetnek egymás ellen, vagy a magányos játékos az idővel harcolhat. A játék során az a feladat, hogy felismerjük a rejtett mintákat. A játék előtt keverjük össze a lapocskákat. Helyezzünk arccal felfele 3-3 lapot egymás mellé és alá, így egy 6x6 mezőből álló rácsot kapunk. A maradék lapokból képezzünk egy rakást, a lapokat arccal lefele tegyük az asztalra. A legfiatalabb játékos a rakás tetejéről húz egy lapot és megfordítja. A játékosok megpróbálják a lap mintáját megtalálni az asztalon levő játékmezőben. Aki először veszi észre, hangosan jelzi "Látom", majd megmutatja a többieknek is. Ha a minták megegyeznek, a húzott lap az övé lesz. Az nyer, aki a legtöbb lapot gyűjtötte össze. A játék más szabályok szerint is játszható, amelyek leírása a dobozban megtalálható. A játék 6 évesnél idősebbek számára ajánlott.

Tartalma
: 70 db különböző mintakártya

 

Gyártó Egyéb
Játékosok száma 2-4 fő
Mely kategória? Logikai játék
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 2+
Jelleg Logikai gondolkodást fejlesztő játék
Fejleszti vizuális érzékelést, forma felismerést, logikus gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív játék webshopunkban „Acuity - Mintázatmegfigyelő fejlesztő játék” elnevezéssel megtalálható fejlesztő játék termékadatlapjára általában ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő eszköz. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló fejlesztő játék tekinthető meg. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 624 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek a bölcsődei, óvodai és iskolai vezetők, pedagógusok.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>