Playmobil - Rendőrségi helikopter: Menekülő autós nyomában

Raktáron

A gengszterbanda hetek óta tervezi az ékszerrablást. Fekete furgonjuk egyben központként funkcionál, számítógépekkel és és egy különleges laboratóriummal. A polcokon még feszítővasaknak és üvegvágóknak is van hely. Figyelmesen megvizsgálták a múzeum tervrajzát, akciójuk így tökéletesen sikerült. Éppen mikor ünnepelni kezdenének eg helikopter hangját hallják. Gyorsan elindulnak, de a pilóta a sarkukban marad. Egy nagy puffanással kilövi csáklyáját, mely a jármű hátuljába fúródik és megállítja.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
25 790 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 579 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középsős ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Az én hordozható Noé bárkám Playmobil” terméknévvel listázott szerepjáték adatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyerekjátékok, lányos és fiús játékok, játékfigura, játék, szerepjátékok, fiús és lányos játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, lányos és fiús játék, gyermekjátékok, fiús és lányos játék, gyermekjáték. A fenti szerepjáték többek között a „Márkák > Playmobil” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló szerepjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Playmobil - Rendőrségi helikopter: Menekülő autós nyomában
Playmobil - Rendőrségi helikopter: Menekülő autós nyomában
25 790 Ft