Fürdőjáték hajó többféle

Raktáron

Ezekkel a felhúzható fürdőjátékokkal igazi móka és élmény lesz a kicsi számára a pancsizás. Csak húzd fel a zsinór segítségével a kishajót és máris indulhat a szórakozás.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.31
3 490 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 349 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a 2 éves bölcsisek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra kétéves kisgyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a fürdőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Fürdőjáték hajó többféle” terméknévvel listázott fürdőjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: pancsolós játék, játék, képességfejlesztő játékok, fürdőjátékok, gyermekjáték, vizezős játékok, fürdős játék, vizezős játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, kádba való játék, készségfejlesztő játékok, pancsolós játékok, fürdős játékok, gyermekjátékok, pancsoló játék. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Magni” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fürdőjátékok” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló fürdőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Furdojatek_hajo-tobbfele
Fürdőjáték hajó többféle
3 490 Ft