Formaberakó, formaillesztő - Állati pofis - Tourniki - Djeco

Raktáron

Igazán vidám kis formaberakó, formabeillesztő az Állati pofis - Tourniki - Djeco játék. A cuki kis színes állatokat kell a kicsiknek az alapban elhelyezniük a lábuk formájának megfelelően. Figyeld az állatkák lábának formáját, tedd a megfelelő helyre, majd fordítsd el a fejét, hogy lásd a veled szemben lévő állatfigura arcot!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
7 390 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 739 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a hároméves ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek kicsiknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a babajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Formaberakó, formaillesztő - Állati pofis - Tourniki - Djeco” terméknévvel megtalálható babajáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: bébijátékok, építős játékok, gyerekjátékok, játékok, gyermekjáték, műanyag építős játék, építő játékok, baba játékok, építős játék, babajátékok, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: bébi játékok, építő játék, képességfejlesztő játékok, konstruáló játék, készségfejlesztő játék, játék, konstrukciós játékok, bébijáték, építőjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Djeco” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték címkére kattintva pl. több mint 360 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Formaberako_formailleszto_Allati_pofis_Tourniki_Djeco
Formaberakó, formaillesztő - Állati pofis - Tourniki - Djeco
7 390 Ft