Zsiráf junior puzzle - 100 db-os - Wow

Raktáron

Ez a poszter méretű Wow Puzzle junior zsiráfos változata akár a te szobád falát is díszítheti, amint elkészültél vele!
Nem csak a kép élethű, de a kirakott puzzle formája is egyedi, hiszen a jegesmedve körvonalát követi, amivel még lenyűgözőbb hatást kelt.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád
2022.01.26
4 790 Ft
A termék után járó hűségpontok: 48 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a felsős gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenkét éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Zsiráf junior puzzle - 100 db-os - Wow” névvel megtalálható kirakó játék oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: puzzlék, gyermekjáték, gyerekjátékok, kirakó játékok, kirakós játék, puzzle-ök, játékok, játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, puzzle kirakó, puzzle játék, puzzle kirakósok, puzzle kirakós, gyermekjátékok. A fenti kirakó játék egyebek mellett a „Márkák > Wow Toys” termékkategóriában és a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kirakó játék között lehet böngészni. A kirakó játék címkére kattintva példának okáért körülbelül 644 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.