A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vonalvezetési gyakorlatok – Fejlesztő kártyák letörölhető filccel

Ár:
1.100 Ft
Cikkszám: 9846
Gyártó: Dohánytoys
Szerezhető hűségpontok: 0

Írj rá, és töröld le!  A gyerekek gyakorolhatják a vonalvezetést. Ha elrontják, szivaccsal letörölhetik és újra próbálhatják.  Sokkal több mint a szórakozás! Készülj az iskolára! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-11-14

Játék bemutatása

Írásgyakorlatok 16 db kétoldalas táblán. A mintákat megfigyelve, a szaggatott vonalak átrajzolása után a gyermek önállóan is képes lesz írni. 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra ötéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a iskolaelőkészítő feladatok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Vonalvezetési gyakorlatok – Fejlesztő kártyák letörölhető filccel” elnevezéssel listázott iskolaelőkészítő feladatok adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: iskolaelőkészítő játékok, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, írástanulás, iskola előkészítő játék, játék, játékok, gyermekjáték. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: iskola előkészítő játékok, írás tanulás, iskola előkészítő feladat, iskola előkészítő feladatok, iskolaelőkészítő játék, iskolaelőkészítő feladatok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló iskolaelőkészítő feladatok tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 4842 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.