Védőszemüveg - Kids At Work

Raktáron

Állítható szárú, műanyag védőszemüveg.  A barkácsolás közben lepattanó, repülő anyagdarabok szembejutását akadályozza meg.
Különböző fejméretre állítható, a szár hosszúságának beállításával.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
1 890 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 189 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az alsó tagozatosok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek tizenegy éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Védőszemüveg - Kids At Work” névvel megtalálható szerepjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: szerepjátékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, játék, gyerekjátékok, lányos és fiús játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok tinédzserereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” termékkategóriában és az „Életkor szerint” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

vedoszemuveg-djeco
Védőszemüveg - Kids At Work
1 890 Ft