A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mini Lab Szappanbuborék készítés - Buki

Ár:
3.990 Ft
Cikkszám: 13184
Gyártó: Buki France
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 40
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 19.

Készíts szappan buborékokat!
A készlettel csodálatos szappanbuborékokat hozhatsz létre: kocka, lapos és óriási buborékokat, sárkány buborékokat, buborékot a buborékban, buborékkal készített művészeti alkotásokat.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tudományos, fejlesztő játék a francia BUKI-tól.
A doboz mérete: 20*25*8,5 cm.
Fejleszti Természetismeretet, tudományos ismereteket
Gyártó Buki
Jelleg készségfejlesztő játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az alsósok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek kilencéves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a tudományos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mini Lab Szappanbuborék készítés - Buki” terméknévvel megtalálható tudományos játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: kísérletező játékok, tudományos játékok, fürdőjátékok, fürdős játék, gyerekjátékok, játékok, pancsolós játékok, pancsolós játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: kísérletezős játékok, készségfejlesztő játékok, kísérletező játék, fürdős játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, kádba való játék, természettudományos játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Újdonságok” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló tudományos játék termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.