Unikornis - Könyvkanapé Cuddy Reader

Nincs raktáron

Helyezd kényelembe magad olvasnivalóddal a Thinking Gifts pihe-puha könyvkanapéján! Használhatod az ágyon fekve vagy az öledben, a padlón, a szőnyegen, a fotelben, bárhol, ahol kedved támad olvasni. Kialakításának köszönhetően olvasás közben megtartja a könyvlapokat, a hátuljába pedig eltárolhatod könyvjelződet, fülesedet, mobilodat. Nem csak nyomtatott könyvhöz, de e-könyv olvasóhoz is használható.
Ha pedig éppen tabletezni támad kedved, az is kiválóan elfér rajta. Amellett, hogy rendkívül kényelmes, segít megőrizni a helyes testtartást olvasás közben.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
12 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 249 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 8 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a egyéb gyerekholmik és gyerekholmik találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Unikornis - Könyvkanapé Cuddy Reader” elnevezéssel listázott egyéb gyerekholmi adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá látogatóink: egyéb gyerek holmi, egyéb gyerekholmik. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekholmik megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyerekholmik, egyéb gyermek holmi. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló egyéb gyerekholmi között lehet böngészni. A gyerekholmi címkére kattintva példának okáért körülbelül 502 különböző gyerekholmi között válogathatnak a hasznos és szép gyermekholmikat kereső vásárlók, szülők, nagyszülők.