Unikornis homokozó szett - 17 cm - Écoiffier

Raktáron

Homokozó- és strandjáték vidám unikornis mintával. Ebben a készletben megtalálhatsz mindent, amire a homokozásnál szükséged lehet. 
A szetthez tartozik egy unikornisos homokozó vödör szitával, egy locsolókanna, egy gereblye, egy lapát és egy teknős homokozóforma. 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.07.07
1 800 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 180 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kiscsoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 3 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Unikornis homokozó szett - 17 cm - Écoiffier” névvel listázott kreatív játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: készségfejlesztő játék, homokozó játékok, gyerekjátékok, kreativitást fejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, kreativitást fejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: homokozós játék, gyermekjáték, kreatív játékok, képességfejlesztő játékok, alkotó játékok. A fenti kreatív játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kreatív játék között lehet válogatni. A homokozó játék kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 146 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Unikornis_homokozo_szett_17_cm_Ecoiffier_Strandjatek
Unikornis homokozó szett - 17 cm - Écoiffier
1 800 Ft