Salátacentrifuga - Écoiffier

Raktáron

Az Écoiffier salátacentrifugája egy szuper eszköz a konyhában. Mivel a zöldségek fogyasztása nagyon fontos, ezért nélkülözhetetlen a saláták alapos tisztítása. Ha már megmostad a salátákat nincs is más dolgod, mint elkészíteni a babádnak az egészséges ebédet. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.05.31
2 790 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 279 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Salátacentrifuga - Écoiffier” terméknévvel megtalálható szerepjáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: fiús és lányos játékok, lányos és fiús játékok, játék, szerepjátékok, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: lányos és fiús játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, fiús és lányos játék, készségfejlesztő játékok, babakonyha, gyermekjáték. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Játékok lányoknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló szerepjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Salatacentrifuga_Ecoiffier
Salátacentrifuga - Écoiffier
2 790 Ft