Ügyes boci Contura- formafelismerő Ravensburger társasjáték

Nincs raktáron
Sündisznó vagy csillag? Egér vagy elefánt? Vedd fel a maszkot és tapogasd ki, mit tartasz a kezedben? Remek formafelismerést és fantáziát fejlesztő okosjáték!
Részleteket lásd lent. Ajánlott: 3 éves kortól
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
5 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 549 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra ötéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Ügyes boci Contura- formafelismerő Ravensburger társasjáték” névvel listázott társasjáték oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: társasjáték gyerekeknek, ovis társasjátékok, képességfejlesztő játék, ovis társasok, ovis társas, játékok, gyermekjáték, játék. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, társas játékok, társasok, társas játék, társasjátékok, óvodás társasjátékok, társas óvodásoknak. A fenti társasjáték többek között az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A társasjáték kulcsszóra kattintva például több mint 920 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Az Ügyes boci Contura- formafelismerő Ravensburger társasjáték termék mellett leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Tick Tack Bumm Junior – Partyjáték gyerekeknek » Domino Animo – Állatos dominó játék a djeco-tól » Színező filccel fekete lapokkal – Nebulous Stars színező füzet » Óvodai vasalható gyöngy és alaplap készlet – Hama Midi 3064 » Egyszerű gyerek szövőkeret – Váltó nélkül » Junior Colorino – Színfelismerő társasjáték » Mágneses öltöztető játék – Lány, foglalkozások » Figurix – Társasjáték » Engino JCB homlokrakodó » Engino JCB billenős teherautó.