Tűz - Szókimondóka

Raktáron

Mit tartalmaz a SzóKiMondóka Tűz játékcsomagja?
Egy zenés, interaktív kisfilmet, ami szavakat tanít, megzenésített mondókákkal, énekkel, hogy ne csak bámulja a tévét, hanem mozogjon, táncoljon együtt velünk, közben játssza el, mondja ki és mutassa meg a szavakat! Illusztrált, színes szókártyákat, amelyek már önmagukban is sokféle játéklehetőséget rejtenek. Mesekönyet “Lackfi János: A lángoló virág” címmel amiből tanulunk a tűzről, ami ugyan veszélyes, de a barátunk is.
Útmutatóban tippeket szülőknek, hogy milyen fejlesztő játékokat játszhatunk együtt, illetve sok-sok lehetőséget, hogy mit játsszunk a SzóKiMondóka elemeivel.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
9 770 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 977 Ft
Videó
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a ismeretterjesztő könyvek és gyerekkönyvek kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Tűz - Szókimondóka” elnevezéssel listázott ismeretterjesztő könyv oldalára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: meséskönyvek, meséskönyv, gyermek könyvek, ismeretterjesztő gyerekkönyvek. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekkönyvek megtalálásában, pl. a következők lehetnek: ismeretterjesztő gyerekkönyv, gyerekkönyvek, mesekönyvek, gyerek könyvek, gyermek könyv. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Könyvek” kategóriában illetve a „Márkák > SzóKimondóka” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló ismeretterjesztő könyv között lehet böngészni. Az ismeretterjesztő könyv címkére kattintva pl. körülbelül 48 különböző gyerekkönyv között válogathatnak a gyermekük, unokájuk számára minőségi könyveket kereső szülők vagy nagyszülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező látogatók.

tuz-szokimondoka
Tűz - Szókimondóka
9 770 Ft