Tündérek - Mozaikkép készítő - Sycomore

Nincs raktáron

Készíts mozaik lapokból szépséges képeket!  A tündéreket még csillogó ékszerekkel is feldíszítheted. Az elkészült műveket kiteheted a szobádban, de ajándéknak is tökéletesek.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
4 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 499 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Tündérek - Mozaikkép készítő - Sycomore” elnevezéssel megtalálható kreatív játék termékadatlapjára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: képkészítő játékok, képkészítő játék, képkirakó játék, alkotó játékok, képkészítő készlet, képkirakó játékok, gyerekjátékok, játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjáték, kreativitást fejlesztő játék, kreativitást fejlesztő játékok, játék, alkotó játék, képességfejlesztő játék, mozaikos játékok, képkészítő készletek. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Márkák > Sycomore” kategóriában illetve a „„Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A kreatív játék kulcsszóra kattintva például több mint 1336 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.