Tryco - Munkapad, szerszámokkal - Fa játék

Raktáron

A Tryco játék munkapad a kicsi kezek, és ezermesterek kedvenc játéka lesz. Mindig jól jön egy ügyes kéz a háznál, a munkapadon kedvedre barkácsolhatsz, a szerelőasztalon található szerszámokkal. Elengedhetetlen kellék a munkához, egy jó fűrész, kalapács, vonalzó, csavarok, és a többi.. Munkára fel!
 Méret: 39×24,5×70 cm

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.05.30
25 800 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 2 580 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a szülőknek vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Tryco - Munkapad, szerszámokkal - Fa játék” névvel listázott szerepjáték oldalára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: képességfejlesztő játék, fából készült játékok, játék, fából készült játék, fajátékok, gyermekjátékok, fa játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, fiús és lányos játékok, készségfejlesztő játék, fiús és lányos játék, készségfejlesztő játékok, fa játékok, képességfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Tryco” kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló szerepjáték között lehet böngészni. A fajáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 537 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

A Tryco - Munkapad, szerszámokkal - Fa játék termék mellett legtöbbször az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: → Bristle Blocks építőjáték – Farmos építőjáték 67 db-os → Castle Logix – Váras logikai játék → Négy évszak kockapiramis – Janod babajáték.